kantýna | tortilla na grilu

kantýna

kantýna | tortilla na grilu

Oběd lze rychle připravit i v kanceláři. Tedy pokud máte chápajícího zaměstnavatele (ideální je samozřejmě sám sobě šéfem) a nějakého toho pomocníka. V našem případě gril, s jehož pomocí jsme během 15 minut udělali tortilly.

Pokud se v kuchyni nepohybujete zrovna s jistotu, tak čas uštříte třeba tak, že na rozdíl od postupu ve videu (kdy jsme si nejdřív připravili suroviny), uděláte nejdřív maso a v době, kdy se griluje, začnete teprve připravovat další přísady – krájet cibuli, přípravovat pastu apod.

Pokračovat ve čtení
Mohlo by vás zajímat...
Komentáře

kantýna

Nahoru

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close