70” signage obrazovka Sharp

Sharp uvádí na trh obrazovku řady PN-Q o úhlopříčce 70”. Řada PN-Q je novým přírůstkem do portfolia Sharp, který splňuje požadavky firem na vysoce kvalitní, a přitom nákladově efektivní zařízení pro signage aplikace a jednací místnosti. Modely s úhlopříčkami 60”, 80” a 90” budou následovat v červnu.

Řada PN-Q nabízí vynikající kvalitu obrazu, která je výsledkem použití unikátní technologie UV2A společnosti Sharp a nejmodernější anti-glare povrchové úpravy. Nabízí rovněž možnost dálkového ovládání prostřednictvím rozhraní RS-232 nebo LAN připojení.

Sedm displejů od společnosti Sharp, které představují modernizované verze řad PN-R a PN-Y, mělo „předpremiéru“ na ISE a nyní jsou také v prodeji. Tyto obrazovky nabízí všestranná signage řešení s vysokým jasem, vhodná pro nepřetržité použití. Modely PN-R s úhlopříčkami 42”, 49”, a 55”jsou v prodeji již nyní a modely o úhlopříčce 60” a 70” budou na trhu od června. Již nyní je v prodeji kompletní sortiment modelů PN-Y.

Sharp PN-Q901

 

Nová generace obrazovek PN-R s jasem 700 cd je určena pro nepřetržité používání v místech s velkým provozem a tyto obrazovky mají kovové skříně odolné proti požáru, díky čemuž jsou vhodné pro použití na letištích. Společně s řadou PN-Y nabízí unikátní možnosti instalace včetně varianty s nakláněním dopředu (face-down) nebo s nakláněním dozadu (face-up) až o 90 stupňů a také režimy landscape a portrait.

Obrazovky PN-R také obsahují rozšiřující slot Mini OPS, který umožňuje jednodušší integraci do širší řady uživatelských aplikací. Tři moduly Mini OPS představené společností Sharp obsahují PC modul používající nejnovější nízkoteplotní CPU od společnosti Intel pro bezdrátově zapojené počítače a bezdrátový modul pro rychlé a snadné sdílení obrazovky BYOD a modulu HDBase T, který poskytuje jednoduché řešení pro dálkový přenos signálu mezi obrazovkou a zařízeními HDMI.

Aktualizovaná řada PN-Y obsahuje vestavěný USB media player se softwarem Content Distributor společnosti Sharp pro signage řešení „plug and play“ umožňující snadné použití. Díky automatickému přednastavení na USB se obrazovka nikdy nevypíná, ani když dojde k přerušení signálu do některého z obrazových vstupů. Řada PN-Y je dodávána v následujících rozměrech – 32”, 43”, 49” a 55”.

Další informace o Digital Signage Sharpu najdete na http://www.sharp.cz/cps/rde/xchg/cz/hs.xsl/-/html/vizualni-reseni.htm