Alkoholu není nikdy dost

Kancelář bez alkoholu, i když legislativa obecně tento stav předpokládá, je spíše výjimkou, než pravidlem. V životě lidském, natož tom kancelářském, prostě nastanou okamžiky, kdy si prostě panáka člověk zaslouží nebo potřebuje.

Koncem roku je pak alkohol i dárkem, který představuje jistotu. I v případě, že se netrefíme do vkusu, má obdarovaný šanci poslat ho dál. I když by se to nemělo, kdo z nás to nikdy neudělal? Navíc mít po ruce flašku se vždycky hodí.  Takže jsme vybrali pár tipů na lahve, které by vás nebo někoho jiného mohli potěšit.

Metaxa Private Reserve

Metaxa Private Reserve se stáčí jednou za rok, z jedné dávky blendů, které dosáhly dokonalé kvality a chuti. Přináší smyslný a jedinečný zážitek. Její komplexní a velkorysá chuť v sobě skrývá med, sušené květiny, jemné dubové tóny, tabák a pomerančovou kůru. (cca 1500 Kč)

Bacardí Carta Negra music box

Dárkové balení karibského rumu Bacardí Carta Negra se zabudovanými funkčními reproduktory, které snadno připojíte k mobilnímu telefonu. Připojení funguje pro telefony a ostatní zařízení využívající sluchátkový vstup jack 3,5mm. (cca 420 Kč)

Absolut Uncover

Vodka zahalená do lesku noční oblohy, to je nová limitovaná edice Absolut Uncover. Na první pohled zaujme interaktivní obal v tmavě modrých třpytkách, na který můžete díky materiálu z otočných flitrů nakreslit jiskrný vzkaz, věnování nebo obrázek. Samotná vodka se vyrábí z ozimé pšenice pocházející z jihu Švédska unikátní metodou kontinuální destilace. (cca 420 Kč)

Ballantine’s Finest

Ballantine’s Finest je propracovaná, rafinovaná a elegantní skotská míchaná whisky. Je uznávána pro svou chuť vyhovující modernímu stylu. Světle zlatá barva a nezaměnitelná chuť rafinované směsi pečlivě vybraných sladových a obilných whisky, které všechny zrají po dobu nejméně tří let. (cca 440 Kč)