Ceny Stevie Awards for Great Employers – výzva k podávání návrhů

Stevie Awards vyzvaly k podávání návrhů pro třetí ročník cen Stevie Awards for Great Employers, které se zaměřují na nejlepší společnosti na světě, pro které byste chtěli pracovat, a na ty, které mají nejlepší týmy ve svých personálních odděleních.

Všichni jednotlivci a organizace po celém světě – veřejné a soukromé, ze ziskového i neziskového sektoru, velké i malé – mohou podávat návrhy na ocenění Stevie Awards for Great Employers. Mezní termín pro včasné podání návrhů za sníženou cenu je 2. května. Mezní termín pro podání posledních návrhů je 6. června, za příplatek je možné podávat návrhy až do 18. července. Podrobnosti o podávání návrhů jsou na webu www.StevieAwards.com/HR.

 

V mezinárodní porotě se sejde více než 50 výkonných manažerů, kteří rozhodnou o oceněných v soutěži Stevie Award. Finalisté budou oznámeni 15. srpna. Zlatí, stříbrní a bronzoví výherci ocenění Stevie Award budou představeni v New Yorku 21. září, kde jim budou současně předány ceny.

Ceny Stevie Awards for Great Employers se snaží ocenit dobré výsledky v mnoha oblastech, které jsou spojeny s pracovištěm. Kategorie zahrnují:

Vítězové ve 35 oborově specifických kategorií zaměstnavatele roku budou určeni na základě jedinečné směsi veřejného hlasování a profesionálního hodnocení. Veřejné hlasování proběhne od 23. července do 12. srpna.

Mezi oceněné Stevie Award v roce 2017 náležely například Ad Exchange Group, Deutsche Telekom Services Europe GmbH, Gamelearn, Grubhub, IBM, KIND LLC, McAfee, Migros Ticaret A.S., Samsung Electronics Turkey, Wayfair, Workiva a Yerra Solutions.