CzechInvest podpoří účast 10 českých start-upů na CES 2018

Agentura CzechInvest zahájila výběrové řízení na firmy, které budou vystavovat v Českém start-up pavilonu na CES 2018. CES je celosvětový technologický veletrh, který se koná každý leden v americkém Las Vegas.

CzechInvest, agentura na podporu podnikání a investic, uvítá přihlášky inovativních českých start-upů, které získají možnost čerpat tento výjimečný fullservisový program.Program byl spuštěn v neděli 10. září a uzavírá se ve středu 27. září. Veškeré informace jsou k nalezení zde.Vybraných 10 start-upů získá stánek v Českém start-up pavilonu, situovaném v Eureka Parku. Jde o prostor na veletrhu CES 2018 věnovaný novým technologickým společnostem z celého světa.Tyto české start-upy navíc získají letenky pro dva své zástupce, zahrnutá je i marketingová a komunikační podpora.

Na každou vybranou společnost čeká 10 hodin profesionálního mentoringu, zaměřeného na doladění prezentace firmy na veletrhu CES, marketingu a podporu při hledání investorů a obchodních partnerství.CzechInvest také všem deseti českým start-upům, které se díky tomuto programu dostanou na CES 2018, zajistí trénink vyjednávacích a networkingových dovedností plus mezinárodní PR kampaň.Součástí této mezinárodní PR kampaně bude individuální tisková zpráva rozeslaná do klíčových technologických a ekonomických médií; pozvánka pro média z Evropy, USA a Asie do Českého start-up pavilonu a zároveň konzultace zkušeného PR týmu přímo v Pavilonu během CES 2018.

Kontakt pro společnosti, které mají zájem zúčastnit se tohoto unikátního programu:

Ing. Markéta Škáchová
Projektová manažerka CzechDemo, odbor Start-upů
tel .: +420 296 342 653