Dell zahajuje v ČR prodej XPS 27 AIO

Dell zahajuje v ČR prodej nového špičkového all-in-one počítače Dell XPS 27 AIO. Nový model, který mimo jiné obdržel na letošním veletrhu spotřební elektroniky CES 2017 v Las Vegas od Asociace spotřební elektroniky ocenění CES 2017 Innovation Awards je navržen jako nejkomplexnější počítač typu all-in-one. Pyšní se nádherným displejem UltraSharp 4K s rozlišením Ultra HD, mimořádně živými a věrnými barvami v barevném prostoru Adobe RGB a nejlepším zvukem ve své třídě, to vše v elegantním a úsporném těle. XPS 27 AIO je tak ideální volbou jak pro hráče, tak pro kreativní profesionály. Na vývoji vestavěného audiosystému se podílel hudební producent a nositel Grammy Jack Joseph Puig, který produkoval desky kapelám a interpretům jako jsou např. U2, Pussycat Dolls, Mary J. Blige, Black Eyed Peas, Snow Patrol, Counting Crows, Sheryl Crow, Goo Goo Dolls, Beck, The Rolling Stones, John Mayer, Green Day, No Doubt, Lady Gaga a dalším.

V elegantním štíhlém těle nabízí XPS 27 plnohodnotný výpočetní výkon: až 65W procesory, volitelně grafickou kartu AMD R9 z řady M400 a až 32 GB paměti. Grafické karty AMD Radeon R9 M400 poskytují špičkový výkon, díky kterému se můžete naplno ponořit i do těch nejnáročnějších her nebo pracovat v tvůrčích aplikacích s bezkonkurenčním výkonem. Až 32 GB paměti a pevný disk s kapacitou až 2 TB, případně 1TB úložiště PCIe SSD umožňují modelu XPS 27 jednoduše přecházet mezi úkoly a ukládat celé knihovny hudby a fotografií. Počítá se rovněž s rozšiřováním podle vašich potřeb – k dispozici jsou dvě otevřené šachty na další úložiště a čtyři paměťové sloty.

Nový Dell XPS 27 AIO je v ČR dostupný od května 2017 a je na něj poskytována záruka 2 roky on-site next business day. Oprava v rámci tohoto záručního servisu probíhá kdekoliv po celé ČR následující pracovní den.

Hlavní vlastnosti