Dvanáctipalcový Latitude 7000 2v1 zvládne i bezdrátové nabíjení

Latitude 7000 (7285) je 12“ zařízení 2v1 s odnímatelnou klávesnici, ideální pro mobilní profesionály, kteří požadují tenké, lehké mobilní zařízení bez kompromisů v zabezpečení a zároveň splňující náročné požadavky uživatelů, jako například servis v místě u zákazníka.
Latitude 5000 (5289) je konvertibilní2v1 – je vybavené panty otočnými o 360 stupňů. Ty umožňují různé pracovní styly a plynulý přechod mezi režimy notebooku, tabletu, stojanu a stanu. Podle Dellu nabízejí až 17hodinovou výdrž baterie, nejdelší mezi všemi konvertibilními počítači na trhu.

V srpnu do rodiny těchto oblíbených zařízení přibude počítač 2v1 Latitude 7000 (7389), který nabídne všechny vynikající funkce modelu 5289, ovšem bude mít větší, 13“ displej. Plně dotykový displej obou konvertibilních zařízení chrání sklo Corning Gorilla Glass, je odolný proti odrazům světla a otiskům prstů a podporuje technologii Dell Active Pen rozlišující úrovně tlaku pera. Poskytuje tak dnešním podnikovým uživatelům možnost přirozeného a plynulého psaní rukou.

Latitude 7 má mezi volitelným příslišenstvím i klávesnici s druhou baterií, a s tímto rozšířením zvládne i bezdrátové nabíjení.

Nové řady zařízení 2v1, Latitude 5000 a 7000, mají integrované výkonné bezpečnostní funkce, jako jsou ControlVault (izolované ověřování přihlašovacích údajů) s certifikací FIPS 140-2 Level 3, TPM 2.0 (FIPS 140-2 Level 2) a sadu nástrojů pro správu Dell Client Command Suite. Tyto integrované bezpečnostní funkce je možné dále rozšířit pomocí řešení Data Security Solutions, jehož součástí je sada Dell Endpoint Security Suite Enterprise pro šifrování dat a pokročilou prevenci před hrozbami nebo nástroj Dell Data Guardian pro šifrování dat na úrovni souborů, který chrání, řídí a monitoruje data uvnitř i vně sítě. Dell je jediným z velkých výrobců počítačů, který nabízí řadu aplikací určených pro zabezpečení dat a koncových bodů. V kombinaci s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti zabezpečení, kterými disponují společnosti skupiny Dell Technologies, jako jsou RSA, SecureWorks a VMware, dokáže společnost Dell organizacím nabídnout celou řadu bezpečnostních řešení a funkcí od řešení pro zabezpečení koncových bodů a dat přes spravované služby zabezpečení, analýzu hrozeb po řízení rizik a plnění předpisů.