Když se vám nechce zametat

Pokud pracujete doma nebo v malé firmě, málokdy úklid obstarává externí firma nebo uklízeč/ka. Pro každodenní „přeleštění“, aby kancelář dobře vypadala, když vás někdo navštíví, může postačit i  chytrý robotický vysavač Electrolux PUREi9, který byl na trh uveden v říjnu 2017. Nově je navíc PUREi9 k dostání ve dvou dalších trendy barvách – stříbrné a bronzové.

PUREi9 šetří čas i energii. Můžete jej ovládat odkudkoliv a kdykoliv pomocí mobilní aplikace, kterou si mohou zdarma stáhnout jak uživatelé iOS, tak Androidu. Od konce roku 2017 je navíc dostupná také v češtině. Nutností je mít k dispozici připojení k internetu. Poté už stačí nastavit přesné dny v týdnu a čas vysávání a robot provede úklid za vás, aniž byste museli být doma. Díky vysokokapacitním akumulátorům dokáže vysavač pracovat až 60 minut v kuse v závislosti na vysávaném povrchu. Pokud se však během režimu vysávání vybije, vrátí se sám do nabíjecí stanice a po nabití pokračuje v práci přesně tam, kde přestal – vždy dotáhne úklid dokonce. Technologie 3D mapping navigation zajišťuje, že PUREi9 nevysává žádnou plochu vícekrát. Robot navíc dokáže rozeznat typy podlah, na kobercích tak automaticky zvýší výkon pro dosažení maximální čistoty.

Díky navigačnímu systému 3D Vision, který mapuje prostor pomocí kamery a laserů, se robot nezasekne mezi nábytkem ani nespadne ze schodů. Okraje koberců a drobné výškové rozdíly nejsou pro PUREi9 problém, hladce zdolá překážky až do výšky 2,2 cm. Robot se dostane i do těch nejmenších koutů místnosti díky praktickému trojúhelníkovému tvaru Trinity Shape  a bočnímu kartáči s magnetickým upevněním.

Robotický vysavač PUREi9 je nyní na českém trhu dostupný v síti prodejen ElectroWorld za akční cenu 21 999 Kč.