Lamax GentiLight – LED lampička s integrovanou baterií

Designová LEDka s flexibilní spodní částí těla, která dovoluje téměř libovolné nastavení a je díky integrované baterii skvěle přenosná, se hodí nejenom na stůl, ale můžete ji použít i jako svítilnu nebo místo pracovní lampy. Využití pro ni najdou i digitální nomádi, kdy tenká lampa se jednoduše vejde do pracovní tašky nebo batůžku a mohou si ji dát na stůl třeba v kavárně nebo co-workingovém prostoru.

Lampičku díky pogumované základně, ve které je 2 000 mAh Li-Pol baterie můžete postavit na libovolnou plochu – sklo, kámen, asfalt, dřevo atd. a máte jistotu, že ani na vlhkém povrchu nebude klouzat. Díky ohebné části si můžete vykouzlit potřebnou polohu pro umístění na různá místa- marketingově oblíbeným motivem je hák, který můžete zavěsit na konzoli apod.

Drobnou vadou na kráse je utopený miniUSB konektor pro napájení, protože ne každý kabel do něj zapojíte. Ten originální (bílý)má totiž prodloužený konektor. Abyste lampičku nabili s běžným konektorem, musíte na něj tlačit, aby došlo ke spojení kontaktů. To, že se lampička nabíjí, signalizuje červená dioda na dotykovém panelu.

Kromě skvělé mobility nabídne GentiLight tři barevné teploty světla – studenou bílou (5400K) ideálně pro psaní, neutrální bílou (4200K) a teplou bílou (3100K) pro práci s elektronikou, samozřejmě s možností regulace intenzity světla dotykovým panelem.

Nebýt atypické délky konektoru, tak lampa s cenou okolo 1 700 Kč včetně DPH – na výběr je černé a bílé provedení – nemá chybu. Takhle to ale na plný počet bodů není.

Lamax Tech GentiLight Touch

Baterie: Li-Polymer 2000 mAh
Výdrž na baterii: 3-30 hodin
Vstupní napájení: DC 5V 1A
Příkon: 0,09 – 3,75 W
Rozměry 56,2 x 6,5 x 2,1 cm
Hmotnost: 385 g (325 g lampička + 60 g zdroj)

[rwp-review-scores id=0]