Lenovo ThinkPad T570

Nový byznysový notebook Lenovo ThinkPad řady T přichází s procesory Intel Core sedmé generace, až 32GB operační paměti, SSD a Windows 10 Pro, tenkým designem, numerickou klávesnicí a hmotností těsně přes 2 kg.

ThinkPad T570 s 15,6palcový displejem vydrží v chodu až 16 hodin na jedno nabití. Výdrž na baterii ještě prodlouží technologie Power Bridge, která umožňuje výměnu baterie bez nutnosti notebook vypnout. S přídavnou cestovní baterií, kterou je možné vyměnit za chodu, tak můžete pracovat a bavit se až 21 hodin bez přerušení.

Je rovněž vybaven čtečkou otisku prstů, která umožňuje bezpečnější přihlašování s jediným dotykem i kamerkou spolupracující s Windows Hello jehož technologie rozpoznání obličeje vám přihlášení ještě více usnadní. Veškeré údaje a dokumenty budou v bezpečí i díky čipu dTPM 2.0, který dále šifruje a chrání vaše data.

Nechybí ani široká nabídka portů včetně USB-C s podporou technologie Intel Thunderbolt 3 a ThinkPad T570 je možné také nakonfigurovat s možností připojení WWAN, takže budete mít vždy k dispozici přístup k 3G nebo 4G mobilním sítím.

A tradičně závěrem informace, která v případě „Téčka“ tradičně nepotěší. Lenovo si T570 cení na  39 790 Kč včetně DPH.