Malej, šikovnej – Lenovo ThinkPad X1

Hmotnost začínající na pouhých 1120 gramech, profil tenký jen 15,95 milimetru, sedmá generace procesorů Intel Core  a Windows 10 Pro to – to je nový ThinkPad X1 Carbon od Lenova. V malém těle určitě překvaí i 14″ displej QHD displej. Ve výbavě je bezdrátové připojením LTE-A, Takže ,i když jste mimo dosah Wi-Fi  nebo pevné sítě, na internet se bez problénu připojíte. mimo dosah. Čtyřnásobek dat a dvojnásobnou šířku pásma videa oproti jakémukoli jinému typu portu zajistí dva bleskově rychlé porty Thunderbolt 3. Připojené zařízení díky nim dokáže nejen mimořádnou rychlostí přijímat a odesílat data, ale bude se zároveň také nabíjet.

Před odcizením nebo zneužitím chrání data hned několikanásobná hráz posílená o biometrickou autentizaci. Tu kromě dotykové čtečky otisků prstů nebo technologie Windows Hello, která umožňuje rychlé a bezpečné připojení pomocí úsměvu či dotyku, posiluje také nová infračervená kamera s pokročilou technologií rozpoznávání obličeje.

Pomyslnou třešničkou na dortu, která podtrhuje vynikající dojem z nového Ultrabooku X1 Carbon, je baterie. Díky její výdrži až 15,5 hodiny na jedno nabití zvládnete bez problémů den nabitý pracovními povinnostmi i zábavu na konci náročného dne.

X1 Carbon představuje tradičně vlajkovou loď Lenova, takže cena není rozhodně lidová – nejlevnější konfiguraci pořídíte od 51 390 Kč včetně DPH.