MeetingPackage.com představuje jedinečný rezervační systém pro eventy a konference

Firma MeetingPackage.com ohlásila spuštění svého rezervačního systému Booking Engine pro konference a eventy. Rezervační systém umožňuje prodávat konferenční místnosti a související služby online, a již teď se ukazuje, že procento potvrzení rezervace od RFP se exponenciálně zvyšuje.

Skrze systém Booking Engine, budou hoteliéři a majitelé míst pro konání akcí moci zvládat vyřizování desetkrát většího množství pravidelných žádostí za den. Rezervační systém navíc nabízí transparentní ceny a mnohem vyšší míru konverze, vyšší než 70% skrze vlastní web hotelu, ve srovnání s tradiční poptávkou. Majitelé míst pro konání akcí budou těžit z rychlejšího a efektivnějšího prodeje místa, navíc ušetří čas, který by jinak věnovali zbytečným poptávkám a nevystavují se riziku možné ztráty zákazníků.

MeetingPackage.com kromě toho dává majitelům míst konání akcí poprvé možnost prodávat konferenční prostory v reálném čase. Míra automatizace a online dostupnost je určována majiteli samotnými. Hotely také získají přístup ke srozumitelnému nástroji pro prodej a catering, prostřednictvím katalogu jim bude umožněno prodávat a spravovat F&B položky a další služby.

“Rezervační nástroje nám poskytují srozumitelný systém pro spravování našich online rezervací zasedacích místností přes náš vlastní web. Naše konferenční prostory se zobrazují přitažlivým způsobem, s velmi kvalitními fotografiemi a podrobnými informacemi, aby zákazníci jasně viděli, jaké vybavení jim bude k dispozici. Kroky pro nastavení jsou zároveň velmi jednoduché a rychlé. Díky podpoře týmu MeetingPackage.com jsme nástroj pro rezervace Booking Engine plně integrovali do našeho systému.“ říká Anabell Gillespie, korporátní manažerka prodeje hotelu Malone Lodge v Belfastu.

Rezervační nástroj od MeetingPackage.com je šikovný, nastavitelný widget, který je velmi snadné vložit do vlastní webové stránky hotelu nebo místa konání. Rezervační nástroj Booking Engine přirozeně splyne s celkovým designem webu a stylem prezentace společnosti, a nabídne pokročilou uživatelskou zkušenost s nulovou provizí z přímých rezervací.

“Jsme partneři firmy MeetingPackage.com a objevujeme se na jejím trhu, a nedávno jsme přidali nástroj Booking Engine na své webové stránky. Jakožto nezávislý hotel se musíme o to víc snažit, abychom našli nové způsoby, jak zákazníkům nabídnout špičkové služby a řešení. Chceme, aby naše nabídka vynikla, a záleží nám na tom, abychom zapojovali nejmodernější digitální řešení,“ vysvětluje Päivi Laine, CEO hotelu Haaga Central Park.

 

MeetingPackage.com si klade za cíl stát se do roku 2020 nejoblíbenějším nástrojem pro spravování konferenčních místností a souvisejících služeb. V České Republice firmu MeetingPackage.com zastupuje společnost TMC OK-TOURS se sídlem v Praze. Firma rovněž s úspěchem nabízí přímou integraci se systémem Oracle Opera Sales & Catering. Vzhledem k tomu, že jej používá většina hotelů z celého světa si mohou uživatelé kdykoliv, rychle a přímo rezervovat zasedací prostory přímo online, s transparentními cenami a viditelnou dostupností.