Nové byznys projektory Epson

Epson představil řadu projektorů pro vzdělávání a business. Nová řada business projektorů Epson, která zahrnuje modely EB-S39, EB-X39 a EB-W39, nabízí rozlišení až Full HD WUXGA. Dva modely s jasem 3 600 lumenů se mohou pochlubit i zabudovaným rozhraním Wi-Fi, a to EB-W42 a EB-U42. Tyto modely byly navrženy jako vysoce výkonné projektory do jednacích místností a nabízejí vysokou flexibilitu – lze je umístit na strop či stůl nebo podle potřeby přesunovat mezi místnostmi.

Řada určená pro vzdělávání obsahuje čtyři nové modely, EB-108, EB-970, EB-980W, EB-990U, které nabízejí jas od 3 700 do 4 000 lumenů a rozlišení od XGA do Full HD WUXGA. Díky vynikající spolehlivosti a životnosti lampy, která může být až 12 000 hodin, mohou být tyto projektory zcela bez obav umístěny na strop, protože nevyžadují častou údržbu. Nabízejí také jasný ostrý obraz ve velikosti až 300 palců, který zaručí, že všichni studenti v místnosti uvidí detaily a snadno přečtou i drobná písmena.

Michal Holovský, Business Account Manager společnosti Epson CZ&SK, uvedl: „Podniky a školy mají jedno společné – chtějí technologie, které fungují spolehlivě a dlouhou dobu, bez údržby nebo nákladných spotřebních materiálů. Naše nová řada projektorů pro vzdělávání a business projektorů nabízí mimořádnou spolehlivost i životnost lampy, aniž by tím byl jakkoli ovlivněn jas či ostrost. Projektory také disponují vynikajícími možnostmi připojení, a proto je můžete snadno integrovat se stávajícími audiovizuálními systémy a bezdrátovými zařízeními.“