Nové kanceláře SAP v Metronomu

Stěhování společností SAP Services, Concur a SAP Ariba do moderních kancelářských prostor v Metronom Business Centre v pražských Nových Butovicích bylo dokončeno.


S přestěhováním firma uvádí v život i myšlenku ONE SAP, jejímž cílem je blíže propojit jednotlivé týmy SAP na českém trhu. Užší spolupráce umožní poskytovat komplexnější služby zákazníkům. Nové kancelářské prostory byly spoluvytvářeny samotnými zaměstnanci a nabízejí nejen špičkové pracovní prostředí, ale i zázemí pro aktivní odpočinek a celou řadu volnočasových aktivit.

Na ploše o celkové rozloze 24 000 m2 spolu nyní působí zhruba 1 680 zaměstnanců ze společností SAP Services, Concur a SAP Ariba. SAP Services je jedno z největších center sdílených podnikových služeb, které působí na českém trhu a poskytuje služby v oblastech lidských zdrojů, financí, nákupu a marketingu pobočkám společnosti SAP po celém světě. Concur nabízí management firemních výdajů a služebních cest v podobě cloudového SaaS (Software as a Service) řešení a SAP Ariba nabízí cloudová řešení pro moderní obchodování umožňující propojení milionů prodávajících a kupujících v globální síti Ariba Network.


„Důvodem investice do nových prostor nebyla pouze myšlenka sjednocení jednotlivých entit SAP do jednoho sídla, ale také výrazný růst, kterým celá skupina prochází,“ uvedla Andrea Hepnerová, ředitelka SAP Services, největší z přesídlených firem, „nové prostory nabízí kapacitu pro další expanzi a především poskytují našim zaměstnancům špičkové pracovní prostředí, které nemá v České republice konkurenci.“