Nové modelové řady Canon i-SENSYS

Nejnovější tiskárny a multifunkční zařízení řady i-Sensys využívají novou tiskovou technologii, díky níž nabízí rychlost tisku až 27 stran za minutu. Vybrané modely navíc zvládají jednoprůchodové oboustranné skenování v řádu sekund. V případě multifunkčních tiskáren a modelu LBP654Cx mají uživatelé vedle dobrého výkonu k dispozici i intuitivní ovládání v podobě barevného dotykového displeje s úhlopříčkou 12,7 cm (5 palců), což zajišťuje snadnou dostupnost klíčových funkcí.

Uživatelské rozhraní využívá pokročilou grafiku a jeho součástí je i propracovaná nápověda. K dispozici je navíc i snadno použitelná Qwerty klávesnice, která ještě více zjednodušuje zadávání dat. Přirozené uspořádání a jednoduché ovládání tak výrazně snižuje čas potřebný pro zpracování jednotlivých úloh a dovoluje firmám, aby využily více zdrojů pro své klíčové činnosti a neztrácely čas se složitou správou pracovních postupů ani s náročnou údržbou.

Zařízení i-Sensys navíc podporují i přímé bezdrátové připojení, které nabízí tisk v režimu peer-to-peer, tedy i bez jakýchkoli bezpečnostních rizik pro síťovou infrastrukturu. Nové tiskárny tak ještě více posilují možnosti digitálního způsobu práce. Nechybí ani kompatibilita s mobilní aplikací Canon Print Business, s technologií Mopria a se službami Apple AirPrint a Google Cloud Print. Podpora těchto tiskových platforem znamená, že členové pracovních týmů mohou tisknout i skenovat na cestách bez nutnosti zapínat klasický počítač nebo notebook. Vylepšená aplikace MF Scan Utility pak umožňuje vytvářet dokumenty ve formátu PDF s podporou vyhledávání, tyto dokumenty připojovat k elektronické poště nebo přímo soubory ukládat do cloudových služeb.

Vedle vylepšené tiskové technologie nabízející profesionální kvalitu výstupů se uváděná zařízení mohou pochlubit novými tonerovými kazetami typu „vše v jednom“, které mají ve srovnání s kazetami pro předchozí modely kapacitu větší až o 85 procent. Tato zdokonalení zjednodušují správu spotřebního materiálu a snižují četnost výměny tonerových kazet, stejně jako zajišťují konzistentní spolehlivost a kvalitu.

Nové multifunkční zařízení a tiskárny i-Sensys budou v prodeji od června letošního roku.