Nový 27palcový QHD monitor Philips pro firemní prostředí

Společnost MMD uvedla na trh nový 27palcový QHD monitor Philips určený především pro firemní použití. Nový model Philips 272B8QJEB je vybaven IPS panelem s QHD rozlišením 2560 x 1440 bodů. Díky tomuto panelu by měl nabídnou ostrý obraz a vynikající vykreslení detailů.

Kompletní škála konektorů dělá z modelu 272B8QJEB perfektní řešení pro každodenní práci. Od analogového VGA portu, přes digitální DVI-D, HDMI a DisplayPort 1.2. K monitoru tak připojíte jakékoliv zařízení. Navíc, díky SuperSpeed USB 3.0 konektorům, můžete přenášet data až rychlostí 5,0 Gbit/s, případně dobíjet svá mobilní zařízení. Monitor je také vybaven zabudovanými 2W stereo reproduktory a konektorem na sluchátka. Malou, ale užitečnou vychytávkou je prostor na stojanu pod monitorem, který můžete využít pro odložení svého mobilního telefonu nebo drobností.

Podobně jako řada dalších monitorů pro pracovní prostředí je Philips 272B8QJEB je vybaven řadou technologií pro ulehčení pracovního procesu. Například mód EasyRead poskytuje dojem jako by zákazník četl z běžného papíru. Podstavcem SmartErgoBase umožňuje měnit výšku monitoru, natočit nebo naklonit, případně otočit o 90 stupňů (pivot). IPS panel nabízí široké pozorovací úhly 178/178 stupňů v horizontální i vertikální poloze. Pro maximální pohodlí uživatele využívá nejnovější Flicker-free technologii a speciální mód LowBlue, který snižuje potenciálně škodlivé krátkovlnné modré světlo z LCD monitorů. Díky těmto vylepšením se uživatelé mohou plně soustředit na svoji práci, bez nepříjemné námahy očí.

Monitor Philips 272B8QJEB bude k dostání od konce března za doporučenou koncovou cenu 6 829 Kč (269 Euro).