Octovo Dopp Kit

Udržet pořádek a nezapomenout žádnou z toaletních a holících potřeb není až tak jednoduchý úkol, jak by se mohlo zdát. Zvlášť v případě mužů, kdy jsme schopni v rychlosti všechno strčit do jednoho pytlíku a je nám jedno, že je průhledný a na něm ještě samolepka money bag. Ano i vodě odolná obálka na hotovost přijde v ranním spěchu na letiště vhod. Co platné, že klasická toaletní taštička je opodál na poličce, prostě není čas na hrdinství.

A pořídit někomu takovému Dopp Kit, může dát rozhodně vzpomenout úsloví perly sviním. Na druhou stranu jsme my chlapi hračičkové a takové stylovky prostě máme rádi. Určitým způsobem to může být i uklidňující a rozhodně méně „matoucí“. Kapsy jasně dávají všemu řád a slouží i pro rychlou kontrolu, zda máme vše. Jenom jedinci s velkým smyslem pro pořádek dokáží pokaždé uložit věci do stejné části toaletky. Dejte nám ovšem něco, co je nám bližší – třeba zrovna připomínající vak na oblek nebo peněženku, a může vypadat vše jinak.

Dopp Kit z hnědé italské kůže být pěkným dárkem nejen pro kolegu v kanceláři. Trochu smutnější je, že toaletní věci, které vidíme na fotce, nejsou součástí balení. Je to sice logické, každý používá něco jiného, ale vypadají rozhodně dobře.

Dopp Kit stojí 165 USD (147 eur) a můžete ho koupit přímo na stránkách značky Octovo