Pár tipů pro vašeho školáka

Návrat do školních lavic je za dveřmi. Posíláme tipy na produkty Sencor, které mohou dětem začátek nového školního roku zpříjemnit.

Pokud jsou vaše děti hravé a muzikální, můžete jejich tvořivost podpořit dětským Bluetooth reproduktorem s mikrofonem SSS 3200 KIDS. Ten je vyvinutý na míru pro všechny děti, které mají rády hudbu a zpěv. Je ideální řešením na dětské oslavy, dětská hřiště nebo jen tak na hraní. Díky vestavěné dobíjecí baterii zvládne přehrávat hudbu až 5 hodin. O kvalitní zvuk se stará středový a výškový reproduktor s výkonem 30 W. Oblíbenou hudbu je možné pouštět pomocí Bluetooth, z USB klíčenky, harddisku, SD karty nebo pomocí 3,5mm konektoru. Reproduktor je osvětlen vícebarevnou LED diodou pro navození té správné atmosféry. Právě přehrávanou hudbu z AUX vstupu nebo FM rádia a k ní karaoke zpěv lze zaznamenat na médium připojené k zařízení. Balení obsahuje drátový mikrofon, popruh na přenášení a 3,5mm kabel.
Doporučená cena je 1 790 Kč

Hitem posledních let jsou přenosné reproduktory. Nejúspěšnějším reproduktorem značky Sencor je bezesporu model SSS 6400N. Ten můžete v provedení SIRIUS pořídit v několika barvách. Kvalitní, odolný plášť s prémiovou tkaninou odolá větru, dešti a dlouhá výdrž baterie zajistí dlouhotrvající zážitek z reprodukované hudby.
Mohutný a čistý zvuk zajišťují dva měniče s výkonem 30 W doplněné dvěma pasivními zářiči. Vestavěná baterie vydrží až na 7 hodin hraní. Spárovat s mobilním telefonem můžete reproduktor pouhým přiblížením telefonu se zapnutým NFC. Díky Bluetooth 4.2 můžete využít bezdrátový dosah až na vzdálenost 15 m. Mimo Bluetooth je k dispozici také audio vstup v podobě 3,5 mm sluchátkového konektoru. Pro pravé stereo je možné připojit ke zdroji dva reproduktory, kdy jeden přehrává levý a druhý pravý kanál.
Akční cena SSS 6400N SIRIUS BLACK je 1 599 Kč

Pokud vaše ratolesti naléhají, že pro své studijní ale i herní chvíle potřebují do dětského pokojíčku televizor, ideálním kompromisem mezi cenou a výkonem je SMART FULL HD LED televizor Sencor SLE 40FS600TCS.
Úhlopříčka 40 palců (100 cm), rozlišení Full HD a obnovovací frekvence 50 Hz zajišťují hladký a plynulý obraz především při hraní počítačových her či sledování sportu.
Na internet se SMART televizor dá připojit pomocí Wifi nebo síťového kabelu. Předinstalované jsou aplikace NETFLIX a YouTube, ale v appstore je možné si stáhnout celou řadu dalších aplikací. Příjemnou funkcí je HbbTV, které umožňuje na různých kanálech otevřít program televizních stanic, archivy videí, videotéky či informace o počasí. Samozřejmostí je i DVB-T2 tuner připravený pro nový formát pozemního vysílání.
Doporučená cena televizoru je 8 490 Kč

Každá večerní zábava končí ránem a opětovnou povinností jít do školy. Probuzení může zpříjemnit radiobudík SRC 330 OR, který červeně promítá čas na strop či stěnu a budí pomocí naladěné radiové stanice (digitální FM tuner). SRC 330 OR má funkci opakovaného buzení pro ty, kteří mají ve zvyku budíček ještě o pár minut posunout, a duální alarm, když jste zvyklí vstávat ve dvou různých časech. Umožňuje také nastavit, aby nezvonil o víkendu, a na jeho dobře viditelném LED displeji se zobrazují i informace o vnitřní teplotě v místnosti.
Doporučená cena je 599 Kč
Ani s příchodem nového školního roku není důvod se vzdávat své oblíbené muziky. Cesty do školy i ze školy zpříjemní nová sluchátka do uší SENCOR SEP 172. Jejich zvuk je kvalitní a cena naprosto bezkonkurenční.

Sluchátka do uší SEP 172 jsou opatřena mikrofonem a tlačítky pro regulaci hlasitosti na zvukovém kabelu. S průměrem reproduktoru 10 mm, impedancí 16 Ω a frekvenčním rozsahem 20 Hz – 20 kHz se řadí mezi sluchátka běžného standardu zvukové kvality. Váží 12 gramů a jsou příjemná i na dlouhodobější nošení. Dostupné jsou v šesti barevných variantách (bílá, černá, červená, modrá, zelená, růžová).
Doporučená cena sluchátek je 199 Kč