Pen Uno – ještě 7 dní na Kickstarteru

Pen Uno je ultratenké celohliníkové pero používající gelové inkoustové náplně Hi-Tec-C Coleto. Průměr jeho těla je 5,3 mm, ale přesto by se mělo při psaní dobře držet, díky šroubovacímu krytu hrotu. Ten se nesnímá jako tradiční kryty, ale otočením po šroubovici se posune do míst, kde běžně držíme pero při psaní, a díky jeho většímu průměru vznikne širší místo pohodlné držení.

Pero je vyrobeno z eloxovaného hliníku ve čtyřech barvách, které odpovídají barevnému provedení iPhonu. Černá barva je bonusová – toto pero získají zákazníci, kteří si objednají celou sadu čtyř barev. Nevýhodou je, že náplně Hi-Tec-C Coleto v běžné nabídce nenajdete, ale dají se lehce objednat třeba na britském nebo německém Amazonu. Kromě toho by se měla najít alternativa, protože Hi-Tec-C jsou navrženy pro vícebarevné propisky, a lze je u většiny modelů, které je používají zaměnit za alternativní náplň.

Není to tedy zrovna ideální vybavení, ale jako designový kousek vypadá pěkně. Komplikací může být právě nutnost udržovat zásobu náplní, protože originální prostě tím, že vyběhnete do nejbližšího papírnictví, neseženete.

zdroj: Kickstarter