Power banka Adata D8000L s vestavěným LED světlem

Adata představila power banku D8000L, která současně plní funkci výkonného LED svítidla.  D8000L má celou horní stranu vyhrazenou pro řadu LED diod, které tvoří světelný zdroj. D8000L je také odolná proti prachu a vodě podle normy IEC IP54 a dodává nabíjecí proud 2,4 A prostřednictvím dvou USB portů. IP54 znamená, že zařízení je částečně odolné proti prachu a stříkající voděv bjemu 10 litrů za minutu.

V režimu svícení vydrží power banka až 17 hodin a osvětlení lze přepínat ve čtyřech režimech – standardní, záblesky, pomalé záblesky a signál SOS. Světlo z D8000L osvětlí velkou oblast a dosvítí daleko, na rozdíl od slabě napájených svítilen s malým dosahem, které jsou často součástí jiných power bank nebo smartphonů.

Power banka D8000L je osazena baterií s kapacitou 8 000 mAh a nabízí hned dva USB porty s celkovým výstupním proudem 2,1 A. Uživatelé tak mohou nabíjet dvě zařízení.. D8000L je vybavena chytrými ochrannými obvody, které ji na mnoha úrovních chrání proti nadměrnému nabití, nadměrnému vybití, nadměrnému napětí, nedostatečnému napětí, přehřátí, přetížení a zkratování.