Představujeme ActivePass, který můžete dát zaměstnancům i jako dárek

Přemýšlíte o vánočním dárku, který by udělal radost opravdu každému ve firmě, mohla by jím být karta ActivePass, která podporuje aktivní trávení volného času. Karta funguje jako permanentka a svému majiteli umožňuje každý den jeden vstup do jakékoli smluvní provozovny. A my vám ji představujeme v našem videu.

Plus několik ostavců od samotných tvůrců. „Aktuálně je v nabídce ActivePassu přes 4 300 aktivit a více než 720 partnerů a každý měsíc počet provozoven roste o 30 %. Nejoblíbenější aktivitou a aktuálně nejnavštěvovanějším typem provozovny je mezi uživateli ActivePassu fitcentrum,“ říká Lukáš Pokorný, obchodní ředitel ActivePass, a doplňuje: „Mezi měsíci říjen a listopad jsme podle našich statistik zaznamenali největší nárůst zájmu uživatelů v kategoriích aktivit „Jóga a pilates“ a „Bazény a sauny“. Zvýšený zájem byl také o únikové hry, laser game a paintball, což jsou aktivity spadající pod rozšířenou kartu ActivePass Plus.“

Nabídku ActivePassu pravidelně doplňují také sezonní aktivity. Z těch momentálně nových a zajímavých sezonních aktivit je to např. bruslení, nově v Ice Aréně v Tower Parku Praha (pod Žižkovskou televizní věží) a na mobilním kluzišti za Lužánkami v Brně, snowtubing ve ski areálu Severák v Janově nad Nisou, půjčovny lyží a snowboardů a slevy na permicích aktuálně ve ski areálech Tanvaldský Špičák, Severák a Bedřichov v Jizerských horách (Skiaréna Jizerky), nebo Hlubočky u Olomouce.

Uživatelé oceňují zejména širokou nabídku aktivit, které oslovují jak sportovce tak i nesportovce nebo zaměstnance s dětmi. „Kromě toho, že máme v U+ možnost v pracovní době využívat trenéra, chtěli jsme našim lidem dát možnost zorganizovat si aktivity různého typu i ve svém volném čase, což ActivePass nabízí nejen v rámci sportovního vyžití, ale i jiných teamových či rodinných aktivit,“ říká Lucia Patoprstá, HR manažerka společnosti U+ (Usertech).

Počet nových partnerů a provozoven akceptujících kartu ActivePass roste každý měsíc o 30 %. „Start spolupráce byl jednoduchý, připojila se čtečka a jeli jsme. První klienti se objevili hned ten den, a stále přibývají další. Klienti jsou s kartou spokojení, my také. Vše funguje bez problémů,“ popisuje partner ActivePassu Oldřich Rek ze Synergy Clubu na pražském Andělu. Klienti jsou nadšení hlavně z toho, že je nabídka široká a do nejbližšího fitka nebo bazénu to s kartou nikdy nemají daleko.

Pořízení ActivePassu do firmy je snadné. Prostě jen napíšete nebo zavoláte do ActivePassu, že máte o kartu zájem, a zástupci AP se o vše postarají. ActivePass nepožaduje žádné závazky nebo minimální plnění a výpovědní lhůta je jeden měsíc. Karta je navíc pro vás i pro vaše zaměstnance daňově výhodná: Jako zaměstnavatel z benefitu neodvádíte pojistné na sociální zabezpečení a zdravotní pojištění. Zaměstnanec tak díky tomu může získat až o 30 % víc než při vyplacení stejné částky ve mzdě.

Pak už jen zbývá, aby si zaměstnanci vybrali, o kterou variantu karty mají zájem: ActivePass využijí hlavně sportovci. Umožňuje vstupy do sportovišť od fitness center přes plavání nebo aerobik a skupinové lekce, sportoviště pro raketové sporty, až po kruhový trénink. Také s ní mohou relaxovat v saunách, wellness centrech, aquaparcích a věnovat se sezonním aktivitám. ActivePass Plus rozšiřuje možnosti o zážitkové a rodinné aktivity s dětmi. Kromě sportu tak nabízí i populární IQ parky, zoo, botanické zahrady, muzea, hrady a zámky, únikové hry, laser game, paintball, motokáry, farmy a mnoho další zábavy.