Signage displeje Sharp pro letní dovolenou

Letní dovolená je v některých oborech dlouho očekávaným obdobím roku. Společnosti v oblasti cestovního ruchu, turistiky a další na letní sezónu zaměřené maloobchodní společnosti získávají většinu svých ročních tržeb od zákazníků, kteří jsou na dovolené. S tím, jak trh digital signage nadále roste, společnosti pro oslovení cílové skupiny více a více využívají tuto interaktivní formu komunikace. Atraktivní a povzbudivý obsah, zvýšená viditelnost značky zákazníky, flexibilní možnosti rychlejší a nákladově efektivnější aktualizace informací činí z digital signage rychlý a výhodný způsob sdílení informací.

Model PN-V602A s vysokým jasem o hodnotě 1500 cd/m2 byl navržen pro jasně osvětlené vnitřní a sluncem zalité externí prostory. Díky jeho vysokému kontrastu je zobrazovaný obsah i z dálky jasně viditelný. PN-V602A tudíž lze instalovat na místech, kde je LCD monitor mimo dosah – ale nikoli mimo dohled – cílového publika.  Ze všech typicky letních lokalit, kde může PN-V602A poskytnout živé a mimořádně kvalitní zobrazení obsahu, vyjmenujme sportoviště, přepravní uzly, nákupní centra a místa konání společenských akcí.

Se svým ultra-tenkým rámečkem, díky němuž je přechod mezi jednotlivými monitory ve video zdi takřka neviditelný (2,4 mm napravo a dole, 4,1 mm nalevo a nahoře), je model PN-V602Aideální pro dynamické zobrazení velkého obrazu, jenž zaujme oko a upoutá pozornost. Monitory se snadno instalují a kdykoli je to zapotřebí, přináší do obchodního prostředí expozici, která udělá velký dojem. Univerzální konstrukce umožňuje umístění ve video zdech jak na šířku, tak na výšku. Formát na šířku vytěží nejvíce z širokoúhlého materiálu, zatímco formát na výšku je vhodný pro prezentace ve stylu plakátů.

PN-V602A nabízí působivou kombinaci ultra-tenkého rámečku, mimořádně vysokého jasu a odolnosti. Displeje Sharp nejsou nikdy na dovolené. Jsou navrženy pro nepřetržitou činnost a kombinují veškerou flexibilitu a funkce, jež vyžadují vlastníci jasně osvětlených interiérů pro sdílení informací se svými zákazníky.“  uvedl Maciej Materna, Visual Solutions Product Manager, Sharp Electronics CEE. „Tento 52 cm (60″) LCD-monitor lze použít pro celou řadu signage a multiscreen konfigurací. Jako flexibilní řešení s takřka neviditelným rámečkem nastavuje model PN-V602A nový standard v oblasti displejů pro video zdi.“ dodal.

Model PN-V602A je doplněn Sharp Digital Signage Software (SDSS), univerzálním softwarovým administračním nástrojem, umožňujícím dokonalou podporu při vytváření, distribuci a zobrazování digital signage.