Skener Canon imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 – FSU102

Canon doplnil řadu dokumentových skenerů Canon imageFORMULA novou kompaktní a lehkou skenovací jednotku FSU102.  Díky spolupráci automatického podavače dokumentů a jednotky FSU102 mohou uživatelé kombinovat digitalizaci různorodých materiálů z obou zdrojů, a to do jednoho výstupního souboru. Canon imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 tak zvyšuje produktivitu i ve složitých dokumentových workflow.

Skenování s novou jednotkou FSU102 by mělo být rekordně rychlé a vedle bezproblémové digitalizace tak novinka z dílny společnosti Canon přináší i vyšší flexibilitu. Skenování stránky formátu A4 zabere v režimu odstínů šedi méně než 3 sekundy a při požadavku na barevný výstup mají uživatelé digitální podobu k dispozici do 4 sekund. V krátkém čase lze dokončit všechny skenovací úlohy – Canon imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 umožňuje snadné a rychlé skenování materiálů ve formátu A4 i menších předmětů, jako jsou například pasy.

Uživatelé mohou rychle a jednoduše skenovat také vázané dokumenty, knihy i křehká média (až do formátu A4). Díky zcela novému snímači CIS a přidání LED diodového zdroje světa se nová skenovací jednotka může pochlubit optimální energetickou účinností – FSU102 během provozu spotřebovává méně než 7 wattů a v případě pohotovostního režimu méně než 1,7 wattu.