Stolní dotykáč Panasonic pro pevnou lajnu

Podle sdělení Panasonicu, má tahle značka nové špičkové telefony SIP vybavené dotykovou obrazovkou, které slouží k zajištění nejlepšího možného komunikačního výkonu podnikům všech velikostí.

Čert ví, co to vlastně ten nejlepší možný komunikační výkon je, ale model KX-HDV330 je podle tiskové zprávy přírůstkem do současné řady stolních telefonů HDV SIP a vyznačuje se zvukovými funkcemi HD Sonic, mezi které se řadí i technologie Full Duplex, potlačení akustického echa a zahlazení ztráty paketů.

Je vybaven podsvíceným barevným dotykovým LCD panelem o velikosti 4,3” a nabízí intuitivní ovládání. Podle stejné zprávy má mít něco, co nazývají vestavěnou funkci Bluetooth, která se u příchozích hovorů stará o bezproblémovou odezvu. Podle toho by se taky dalo soudit, že jde o nějaký záznamník, ale zřejmě se někde v překladu ztratily věty, které by možná sdělovaly, že to zřejmě zajišťuje bezproblémový přenos třeba do Bluetooth headsetu. I když…

Jasno do toho nevnesou ani milá slova marketingové manažerky Katarzyny Kassner: „Jsme si plně vědomi toho, že dnešní podniky vyžadují mnohem flexibilnější komunikaci než dřív. Model KX-HDV330 rozšiřuje velmi úspěšnou řadu stolních telefonů SIP a bude sloužit ke zprostředkování bezproblémového, špičkového komunikačního spojení.“

No, a aby to bylo komplet, tak větší rychlost, lepší komfort a dobrou uplatnitelnost v podnikové komunikaci u modelu KX-HDV330 zajišťuje 24 nastavitelných funkčních kláves a možnost propojení až s 12 linkami. V praxi tedy můžete otravného volajícího přepojit elegantně na nějakého nešťastníka, kterého si předprogramujete, či ještě lépe, přesměrujete vyzvánění na více linek najednou. Není nad to, být ve firmě oblíben.