Taxify je v Praze už 2 roky. Zákazníci dostanou dárkem až 40% slevu.

Aplikace Taxify, propojující řidiče s cestujícími, oslaví v průběhu letošního srpna dva roky působení na pražském trhu 500 tisíci uskutečněnými jízdami. K výročí si připravila narozeninový dárek, až 40% slevy pro cestující.

“Chceme co nejvíce lidem ulehčit cestování po Praze, a proto jsme si jako narozeninový dárek pro naše zákazníky připravili na celý srpen slevy. Od pondělí do čtvrtka dostanou slevu 40 % a v pátek a o víkendu z ceny jízdy odečteme 20 %,” přibližuje situaci Roman Sysel, šéf Taxify v Praze.

Za dva roky bylo s Taxify v Praze uskutečněno 500 tisíc jízd. 92 % jich bylo ohodnoceno plnými pěti hvězdičkami. 5 % jich získalo hvězdičky čtyři. Do aplikace se za tu dobu zaregistrovalo 2 500 řidičů.

Průměrná cesta s Taxify měří 8 kilometrů, trvá 15 minut a zákazníka vyjde na 120 Kč. Nejčastěji se cestující nechávají odvézt na Letiště Václava Havla, Hlavní nádraží, Václavské náměstí nebo do Dlouhé.

Nejdelší jízda s aplikací měřila 407 kilometrů a zákazníka stála 3 540 Kč. Trvala déle než čtyři hodiny, zákazník se nechal odvézt na Oktoberfest do Mnichova.

Zákazníci Taxify jsou nejčastěji odvezeni vozy Škoda Octavia, Rapid a Volkswagen Passat.