Usnadněte si ovládání více počítačů najednou – Logitech MX a Flow

Logitech představila nový software Logitech Flow, který mění způsob ovládání, když potřebujete bez přerušování ovládat až tři počítače jednou myší. Software je kompatibilní s nejvyšším modelem v nabídce myší nové generace Logitech MX Master 2S a s myší Logitech MX Anywhere 2S, která je navržena pro ty, kdo potřebují vyspělé možnosti propojení mezi různými zařízeními a precizní kontrolu nad snímačem pohybu v ohromujícím designu.

Nejnovější myši jsou součástí řady Logitech MX, do níž již patří bezdrátová myš Logitech MX Master a bezdrátová mobilní myš Logitech MX Anywhere 2. Modely MX nové generace mají ještě více funkcí, včetně kompatibility se softwarem Logitech Flow.

Logitech Flow

Díky softwaru Logitech Flow, který je k dispozici k bezplatnému stažení jako součást obslužné aplikace Logitech® Options, můžete posunout způsob práce na více počítačích na novou úroveň. Ve spojení s novými modely myší MX můžete bez problémů ovládat až tři počítače jednou myší a dokonce mezi nimi kopírovat a vkládat obsah, obrázky a dokumenty. Nastavení softwaru Logitech Flow je snadné a má přehledné uživatelské prostředí.

 

Myši Logitech MX Master 2S a Logitech MX Anywhere 2S

Modely Logitech MX Master 2S a Logitech MX Anywhere 2S jsou vybaveny vylepšenou technologií sledování pohybu Darkfield High Precision, která zvyšuje rychlost pohybu kurzoru myši a přesnost jeho ovládání a také zvyšuje rozlišení na 4.000 DPI, takže budete vždy mít v ruce tu nejvšestrannější myš všech dob bez ohledu na to, který displej právě používáte.

Myši navíc dokážou sledovat pohyb na jakémkoli povrchu – dokonce i na skle – a vy tak máte k dispozici hladké ovládání a delší výdrž baterie, protože nabíjecí baterie po plném nabití vydrží pracovat až 70 dnů – v závislosti na způsobu používání. A když ji budete potřebovat dobít, jde to snadno a rychle.

Logitech MX Master 2S má rolovací kolečko s adaptivní rychlostí rolování, které automaticky přejde z posouvání po jednotlivých krocích do hyper rychlého rolování, abyste mohli snadno „prolétnout“ dlouhé dokumenty nebo webové stránky. Navíc máte k dispozici vodorovné rolování pomocí kolečka ovládaného palcem a můžete si přizpůsobit další funkce pomocí obslužné aplikace Logitech Options. Myš Logitech MX Anywhere 2S má rolovací kolečko s precizní citlivostí, které vám umožní přepínat mezi krokovým posunem a hyper rychlým rolováním.

Cena a dostupnost

Myš Logitech MX Master 2S bude k dostání během června za 2 999 Kč a cena modelu Logitech MX Anywhere 2S bude 2 499 Kč. Další myší, která je kompatibilní se softwarem Logitech Flow, je model Logitech M590 Multi-Device Silent.