Zásuvky v kostce PowerCube

Zásuvek není nikdy dost a „jezevčík“/„pes“ s pevně nastavenými zásuvkami není vždy ideální řešení. Často kvůli zakončení musíme některou pozici ponechat volnou, protože si kabely díky zahnutí zástrčky do elka prostě vadí.


Jedním ze zajímavých řešení je PowerCube, řada zásuvek umístěných po stranách kostky, takže prostor okolo zásuvek je dostatečně volný. V řadě, kdy kostky jsou barevně označeny podle modelu, najdeme klasický rozbočovač zásuvku s pěti zásuvkami (zelená barva zásuvek), 5 zásuvek s prodlužovacím kabelem (červená), 4 zásuvky + USB napájení (modrá), a to stejné s prodlužovacím kabelem (černá) nebo cestovní model s adaptéry (vínová) a USB (fialová).

V nabídce najdeme i kostku s dálkovým ovládání, které můžete umístit v podstatě kamkoliv (černá/oranžová). Vychytávkou je samozřejmě vypínač, který nepotřebuje baterie, protože pro vytvoření proudu využije vaší kinetickou energii při stisknutí tlačítka.

Všechny zásuvky mají dětskou pojistku a lze je navzájem kombinovat do sestav. I když všichni víme, že zásuvky by se neměly řetězit, praxe je jiná, tyhle jsou alespoň z ABS plastu. Zásuvky můžete ukotvit i do doku, který lze díky oboustranné lepící pásce přichytit třena na podlahu, pod stolní desku apod.

zdroj: powercube.cz